Twintig jongeren met èn zonder een verstandelijke beperking gaan vanaf het tweede kwartaal van 2023 met hun begeleiders een woongroep vormen in de Koploper, een gloednieuw appartementen/winkelcomplex in Rijswijk Buiten. Wenst u onze woongroep een warm hart toe, wilt u ons steunen? Word dan nu voor 100 euro  lid van de ‘cluBP  van honderd’

Met uw steun kan bijvoorbeeld meubilair voor de gemeenschappelijke woonkamers worden aangeschaft, worden er uitjes voor de bewoner georganiseerd en gaan we samen met de wijk zorgen dat deze jongeren zich snel thuis voelen in hun nieuwe huis.

U wordt ambassadeur, krijgt ieder jaar dat u lid blijft van de cluBP een handgemaakt blauw huisje  en mag rekenen op een lekkere kop koffie/ etentje in de daktuin van de woongroep!

CluBP: Ieder jaar een ander handgemaakt keramiek

huisje van kunstenares SUZANNE SNOECK MULDER


Word lid van de cluBP van honderd

Ik doneer 100,-(Vereist)
iDeal Logo
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blauwe Parel

Stichting De Blauwe Parel is een woon-werkinitiatief voor jongvolwassenen met en zonder een verstandelijke beperking. Onze 16 Jongeren gaan in 2023 wonen in een volwaardig appartement van 42 m2, in de woongroep komen ook 4 zorg betrokken studenten wonen. De professionele begeleiding wordt gegeven door Ipse de Bruggen. We huren van woningcorporatie Rijswijk Wonen, een mooie organisatie die ons credo ‘wonen en werken met èn zonder beperking’ helemaal onderschrijft.

  • Zelfstandig wonen
  • 16 appartementen a 42 m2
  • Vriendelijke en actieve omgeving
  • Begeleiding en zorg op locatie

Planning

Ontwikkelaar en bouwer Dura Vermeer is in april 2021 gestart met de bouw van het woon- en winkelcomplex De Koploper. Naar verwachting worden de appartementen in het eerste kwartaal van 2023 opgeleverd en kunnen de bewoners van Stichting De Blauwe Parel de sleutel in ontvangst nemen.

2021

Start

2022

Halverwege

2023

Oplevering

Wonen en werken met èn zonder beperking

Contact

Stichting Wooninitiatief de Blauwe Parel
Van Rijtstraat 10
2286 WS Rijswijk

KVK: 626 58 905
ANBI: 8549 06 459
RABO: NL18RABO0191998621

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws!